Acuzații din partea antrenorilor de la CSM Târgu Jiu împotriva consilierului local Eduard Lădaru

0
72

Consilierul local Eduard Lădaru este criticat de lumea sportivă din județul Gorj, după ce i-a atacat vehement pe antrenorii Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Acesta l-a jignit pe Dan Ilieș, fostul mare handbalist al echipei Energia și al echipei naționale, care conduce în prezent secția de handbal al Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, dar și pe ceilalți antrenori. Consilierul local, cunoscut prin reacțiile sale exagerate, a spus în cadrul unei emisiuni de la Radio Omega, că antrenorii de la CSM au un caracter putred.

Claudiu Alionescu, antrenorul echipei de baschet CSM Târgu Jiu, i-a dat lui Lădaru un răspuns tranșant: „«Caracterul putred»“ pe care dumneavostra ni-l catalogați cred că își are relevanta în numărul foarte mare de copii și adulți care ne urmează și ne apreciază munca si modul în care lucrăm. Personal pot spune ca mi-au trecut prin mana câteva sute în cei 12 ani de carieră iar până acum nu am auzit să se plângă cineva de caracterul meu. Văd că o faceți dumeavoastră într-o emisiune în care erați singur! V-aș întreba, domnule consilier, la câte meciuri ați fost prezent, în calitate de membru al Comitetului Director al CSM Târgu Jiu, la Sala Sporturilor pentru a ne vedea cu adevărat la lucru și pentru a vedea câți jucători localnici fac parte efectiv din loturile clubului pe care dumneavostra se presupune ca îl dirijați?

A demisionat din cauza amenințărilor lui Lădaru

Și Dan Ilieș a reacționat în urma acuzațiilor lansate la adresa sa: „Am avut în cariera mea MECIURI mult mai tari, cu adversari redutabili, pe care i-am respectat indiferent de rezultatul final. SUNT CARACTER PUTRED??? Mă întreb ce CARACTER aveți dvs., dacă jigniți și acuzați un om („FARĂ VALOARE”), dacă nu e prezent la discuție?“.

De asemenea, Dan Ilieș a spus că fosta juristă din cadrul unității și-a dat demisia din cauza amenințărilor consilierului local: „Jurista a plecat în anumite condiții, la amenințările domnului consilier Eduard Lădaru, pentru că am lucrat alături de dumneaei în același birou improvizat. A amenințat-o că o dă în judecată, dacă nu face anumite lucruri. A pus presiune pe ea și dânsa a preferat să facă un pas înapoi“.

Ce spune Lădaru despre acuzațiile care i se aduc

Eduard Lădaru a spusă că a discutat cu fosta juristă după ce a constatat că s-au făcut o serie de modificări: „Nu știu din ce cauză a plecat doamna jurist. Cert este că la una din ședințele Comitetului Director a avut loc o informare și doamna a consemnat în procesul verbal faptul că membrii Comitetului Director au aprobat situația respectivă. Ori nu s-a pus problema de a se supune la vot și de a aproba situația respectivă, ci s-a făcut pur și simplu o informare. Din moment ce am văzut că s-a emis o hotărâre de Comitet Director pe care au apărut noi trei articole pe care nu le supusesem la vot, sigur că am vorbit cu doamna și i-am ceruit să modifice procesul verbal și hotărârea Comitetului Director întocmai cu celor discutate în ședința Comitetului Director“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here