Adolescentul din Fărcășești a plecat de acasă pentru că mama i-a luat telefonul mobil

0
68

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din comuna gorjeană Fărcăşeşti, a dispărut fără urmă de trei zile. Ciprian Gabriel Gugu a fugit de acasă după ce s-a certat cu mama sa, care l-a pedepsit şi i-a luat telefonul mobil. De joi, 21 martie, băiatul nu a mai dat vreun semn familiei sale. Ieri, familia primise informații că Ciprian s-ar afla la Plopșoru.  „Îl căutăm fără încetare. Primim tot felul de informaţii şi plecăm în localitatea respectivă. Acum (n.r. – ieri) suntem la Plopşoru. Căutăm din magazin în magazin. Ni s-a spus de cineva de aici că s-a urcat într-un Golf de culoare neagră. Am anunțat și poliția“, a spus mama băiatului.

„Era toată ziua cu telefonul în mână“

Mama lui Ciprian spune că băiatul s-a supărat pentru că i-a luat telefonul mobil: „I-am luat telefonul mobil. Nu l-am lăsat să plece la oraș. Era toată ziua cu telefonul în mână. Scrie cu telefonul în mână, mănâncă cu telefonul în  mână,  doarme cu telefonul în mână, ceea ce nu era normal. În plus îşi mai pusese şi o parolă pe telefon şi nu puteam să intru pentru a vedea dacă se întâmplă ceva. A luat o notă proastă la simulare, dar nu l-a certat nimeni“.

„Mama îşi dă interesul în creşterea băiatului“

Cristina Lia, din Rovinari, îl cunoaște atât pe Ciprian, cât și pe mama sa. Aceasta spune că mama își dădea interesul în creșterea băiatului: „Îl cunosc pe copil, dar şi pe mama lui. Este un băiat liniştit. Chiar am rămas surprinsă de ce a făcut. Motivul îl reprezintă un mic conflict cu mama sa, care a pornit de la faptul că i-a luat telefonul mobil. Mama îşi dă interesul în creşterea băiatului. Îi vorbea foarte frumos“.

Mama lui Ciprian Gabriel a fost plecată mai mult timp la muncă în străinătate, iar copilul a rămas cu tatăl şi cu bunicii. Adolescentul juca fotbal la echipa Jiul Rovinari.

„A fost dat în urmărire la nivel naţional“

Poliţiştii fac un apel către toţi cetăţenii care pot să dea relaţii despre adolescent să sune la numărul unic de urgenţă 112: „Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că minorul Gugu Ciprian Gabriel nu este cunoscut cu plecări de la domiciliu.

În momentul plecării de la domiciliu, minorul purta un tricou de culoare roşie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.În cauză, poliţiştii au dispus punerea minorului în urmărire la nivel naţional.

Persoanele care pot da detalii cu privire la identificarea minorului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată subunitate de poliţie“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here