Ajutoare date de o fundație în numele primarului, la Turceni

0
2159

Cu trei zile înaintea încheierii camaniei electorale, primarul orașului Turceni, Cristina Cilibiu, primește o mână de ajutor din partea unei așa zise fundații. Este vorba despre pachete cu alimente împărțite  familiilor nevoiașe din Turceni, distribuite chiar de o angajată a primăriei și una a spitalului din oraș, chipurile, reprezentante ale unei fundații despre care nu știe nimeni. Întâmplarea face ca cele două doamne care acordă aceste ajutoare să fie fanele declarate ale primăriței, care își arată susținerea pe față pentru candidata PNL. Într-o postare făcută pe facebook, una dintre cele două angajate care au străbătut orașul cu ajutoare, povestește pe o pagină întreagă cât de deosebită și minunată este Cristina Cilibiu.

Beșliu Victoria, angajată a Primăriei Turceni, în cadrul Direcției de Taxe și  Impozite, și Sfârlogea Maria, angajată a Spitalului Orășenesc Turceni, sunt cele două doamne care, duminică, încărcate cu plase cu alimente, au bătut pe la porțile locuitorilor din Turceni pentru a le distribui.  Surprinse în fapt, cele două au ținut să explice faptul că ajutoarele vin din partea uni fundații despre care nu a auzit nimeni de prin Turceni.

”Mă aflam în campanie, duminică pe la prânz, și le-am văzut pe cele două doamne, una angajată la primărie, iar alta la spital, împărțind plase cu alimente cetățenilor din Turceni.  Știam că sunt susținătoarele doamnei primar. Când au văzut că le-am facut poze, doamna Sfârlogea a venit și mi-a spus că de fapt reprezintă o fundație și vor să ajute oamenii, chiar înaintea alegerilor locale, cu câteva zile mai devreme. Nu au găsit un moment mai potrivit”, a declarat Adrian Biriboiu, candidatul PSD la Primăria Turceni.

Pe  pagina de facebook, Sfârlogea Maria îi dedică adevărate ode primarului Cristina Ciliboiu, cea pe care o consideră cea mai bună și mai frumoasă ființă din Univers. În ceea ce o privește pe Beșliu Victoria, această o are pe primăriță la icoană…..tot pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here