Ajutor pentru doi copilași greu încercați de soartă. Trăiesc într-o căsuță care stă să se dărâme pe ei

0
550

Câțiva oameni de bine au demarat o campanie strângere de fonduri pentru a ajuta o familie din comuna Văgiulești greu încercată. Doi copilași de 8 și 10 ani trăiesc în casă de chirpici, care stă să se dărâme pe ei. Doar bunica mai are grijă de ei, după ce tatăl a decedat, iar mama a fost accidentată de o mașină și a rămas cu sechele grave.

Câțiva binefăcători și-au propus să renoveze căsuța pentru a le face o bucurie celor doi micuți de sărbătorile de iarnă: „Pentru mulți dintre noi se apropie Sărbătorile de iarnă! Pentru ei NU!

Ei sunt copiii sufletului meu! Stau și mă gândesc tot timpul la ei! Ce vor face mâine. Andrei și Alexandra sunt copii greu încercați de la o vârstă fragedă. Ei nu au știut ce este copilăria, rămânând orfani de tată de la o vârstă mai fragedă, el decedând cu 4 ani în urmă. Drama pentru ei nu a încetat și au mai primit o palmă de la cel de sus, mama fiind grav accidentată în urma cu două luni. Ea era cea care muncea să le asigure un trai cât de cât bun de pe o zi pe alta. Mama acum nu mai poate face nimic. A rămas cu probleme grave de sănătate. Singura care a rămas stâlpul casei este bunica, și ea sărăcuța cu anumite probleme de sănătate.

Andrei are 8 ani iar Alexandra are 10 ani. Haideți să le facem si lor Sărbătorile de iarnă mai fericite! Haideți să îl aducem pe Moș Crăciun la ei în casa ! Avem nevoie pentru renovarea casei! Fiecare cu ce poate și cum poate! Cine dorește să doneze vă las mai jos un cont de donații:

IBAN: RO28OTPV115001263086RO01
Nume titular: CIRJAN ELENA DANIELA
Valuta: RON
Denumire bancă: OTP BANK ROMANIA S.A.
Cod SWIFT: OTPVROBUXXX
Cu specificatia «Ajutor Copii»“, este mesajul transmis pe Facebook de către Elena Cîrjan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here