10.4 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 11, 2021
AcasăHeadlinesALDE acuzată că împarte mită electorală după ce s-au lăudat cu „fapte”...

ALDE acuzată că împarte mită electorală după ce s-au lăudat cu „fapte” bune

ALDE și-a început campania electorală prin județ. Prima oprire a fost într-un cartier rezidențial din Târgu Jiu unde membrii de partid au plantat panseluțe. Laudele liderilor din tabăra Tăriceanu a atras atenția celorlalte partide care susțin că prin astfel de acțiuni nu fac altceva decât să ofere electoratului mită, frumos „împachetată”.

Liderul ALDE Gorj Ion Iordache declara în urmă cu o săptămână că nu va mai face campanie electorală din om în om pentru a împărții afișe electorale ci va planta arbuști și flori și va ajuta populația. O primă acțiune a avut la Târgu-Jiu, în preajma bisericii din lemn de pe strada Ghiocelului.”Împreună cu membrii ALDE Gorj am decis că eforturile noastre trebuie să se concentreze în astfel de acțiuni. Nu vrem să irosim resurse pe materiale de campanie! Mi-aș dori să ne urmeze cât mai mulți exemplul. Măcar după această campanie am avea un județ plin de flori”, a declarat președintele ALDE Gorj, Ion Iordache.

“Este mită electorală!”

Liderii Pro România nu văd cu ochi buni această campanie, Alin Văcaru îi avertizează pe cei din ALDE că se joacă cu focul.  „M-am minunat, ori nu se pricepe ori au spus un adevăr. Domnul Iordache spunea că va face o campanie atipică, că va planta flori și va ajuta familiile nevoiașe. Păi cum adică să dai bani la oameni?! Doamne iartă-mă, păi asta este mită electorală! Cum adică să ajuți oamenii săraci, să dai bani la oameni? Legea spune clar că în campanie nu ai voie să împarți decât flyere, nu să duci zahar, făină și alte alea. Dar se pare că gura păcătosului adevăr grăiește”, a declarat parlamentarul Pro România, Alin Văcaru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -