Bălăeț pus șef la CSM Târgu Jiu doar de instanță

0
54

Validarea lui Bălăeț ar putea fi făcută de instanță. Câștigătorul concursului a venit la primărie municipiului solicitând să semneze contractul pe baza concursului pe care l-a promovat. Romanescu l-a refuzat pe motiv că nu poate semna un contract dacă rezultatul concursului nu a fost validat în Consiliul Local (CL). O nouă ședință ar putea avea loc săptămâna aceasta, tema fiind aceiași: contractul lui Robert Bălăeț.

Primarul municipiului Târgu Jiu va cere din nou consilierilor locali să se prezinte în plen pentru a vota o hotărâre în vederea semnării contractului cu Robert Bălăeț pentru postul de președinte al CSM Târgu Jiu. „Domnul Bălăeț a venit la primărie pentru a-și începe activitatea. Din păcate nu i-am putu oferi această șansă pentru că nu pot semna un contract atâta timp cât nu se finalizează procedura stabilită prin hotărâre de CL. Ne-a adus la cunoștință că dânsul s-a prezentat la data limită. Am făcut un proces verbal și urmează ca în perioada următoare să inițiez ,încă odată, un proiect de hotărâre pentru abrogarea celui articol care în momentul de față mă pune în situația de a aștepta validarea rezultatului. Domnul Bălăeț ne va acționa în judecată și are șanse foarte mari să ne oblige instanța să semnăm contractul chiar dacă nu s-a respectat toate etapele”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Boicot

Romanescu speră ca la viitoare ședință consilierii să participe făcând referire la legea care i-am putea obliga să-și respecte obligațiile de consilier. „Legea spune că prezența la ședințele de CL este obligatorie, doar în anumite condiții ar putea să nu participe. Când vorbești de absența a 10 consilieri PSD, 2 PSRO, permanent. vorbim de un boicot general al activității în cadrul CL”, a mai declarat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here