Bătrână decedată în spital, infectată cu COVID-19

0
518

O bătrână din județul Gorj, care suferea de mai multe afecțiuni, a decedat sâmbătă seara în Spitalul Județean de Urgențe Târgu Jiu. Aceasta avea vârsta de 79 de ani și era infectată cu noul coronavirus. A fost confirmată pe data de 12 mai, iar câteva zile mai târziu a decedat.

Ea mai suferea de hipertensiune arterială, de diabet zaharat II tip II și boala Parkinson, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Este a șasea persoană din județul Gorj care decedează și este infectată cu noul coronavirus

Nicio persoană nu a intrat în carantină

În județul nostru, numărul de cazuri de infectări a urcat la 93, din care: 34 persoane vindecate și externate; 53 persoane internate și 6 persoane decedate.

La nivelul județului Gorj se aflau în carantină instituționalizată 246 persoane, din care 38 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 de ore. Îmbucurător este că nu au existat persoane introduse în carantină în ultimele 24 de ore. De asemenea, 318 persoane se află în autoizolare la domiciliu, din care 62 persoane au intrat în autoizolare la domiciliu și 53 persoane au ieșit din autoizolarea ladomiciliu în ultimele 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here