Bucurie la centrele DGASPC Gorj. Copiii au primit tablete și laptopuri

0
92

În prag de sărbători, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a primit o sponsorizare în valoare de 26.839 lei, de la societatea comercială, constând în produse IT. Acestea au ajuns la copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești și la cei găzduiți în Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinții săi “Petrești” din Târgu-Jiu.

Societatea care și-a luat în serios rolul de Moș Crăciun și a adus bucurie pe chipurile copiilor va deschide o fabrică de BCA în Târgu Cărbunești. Până atunci, reprezentantul firmei s-a bucurat de zâmbetul oferit de cei mici. “Cadourile din partea companiei Soceram SA sunt destinate copiilor dintr-un mediu defavorizat, constând într-un număr de 30 de tablete, trei laptopuri și trei videoproiectoare în sistem complet, menite să îi ajute să își desfășoare activitatea școlară în perioada aceasta destul de dificilă pe care o cunoaștem cu toții. Aceste cadouri au o valoare de aproximativ 3.000 de lei. Nu este prima acțiune de acest gen, putem spune că avem un obicei din a face acțiuni de genul acesta. Este prima acțiune în zona dumneavoastră. A fost minunat. Am fost extrem de plăcut surprins de centrul acesta, copiii sunt minunați, foarte bine tratați și chiar am fost foarte emoționat de ceea ce am găsit în acest centru. Noi vom deschide și o fabrică în zona Cărbunești. Am demarat deja acțiunea de documentare și urmează ca anul viitor, după obținerea tuturor actelor conforme, să demarăm construcția fabricii. Este vorba despre o fabrică de BCA” a transmis Ghebrea Mihai, director zonal de vânzări Soceram SAAjutor binevenit

Bucuroși de daruri au fost atât copiii cât și conducerea Direcției Generale de Asistență și Protecție a Copilului Gorj. Sponsorizarea primită îi va ajuta pe cei mici să treacă mai ușor peste această perioadă de pandemie. “Suntem foarte bucuroși, iar bucuria copiilor ni s-a transmis și nouă. În astfel de momente nu putem decât să fim bucuroși și să le mulțumim sponsorilor noștri, reprezentaților firmei Soceram de la Câmpina. Copiii vor folosi cu siguranță aceste tablete. Este un ajutor binevenit și îi ajută pe copii să traverseze mult mai ușor această pandemie de care sperăm să scăpăm cât mai repede, iar școala să își reia cursul normal”, directorul adjunct al DGASPC Gorj, Lucian Zălog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here