Bunica internată în spital, căutată pe Facebook de nepoata sa

0
205

O tânără din judeţul Gorj a lansat un apel disperat pe Facebook pentru a afla informaţii despre bunica sa, care a fost luată cu ambulanţa de acasă şi transportată la spital.

Karina Simion spune că familia nu a primit nicio informaţie cu privire la starea de sănătate a bunicii, deoarece rudele nu sunt lăsate să intre în spital şi nu primesc vreo informaţie: „Cunoașteţi pe cineva la spitalul 700 din Tg-Jiu care este in tura in aceasta seara/noapte?

Am pe bunica mea care au luat-o ieri cu ambulanţa, a făcut semipareză, a leşinat si a căzut din picioare in casa si nu ne lasa sa intram, nimeni nu ne spune nimic. A fost astăzi cineva apropiat la poarta spitalului si nu au vrut sa dea nici o informaţie. Îmi este foarte frica sa o lase sa moara ca pe un câine.

Rog doar persoanele care au cunoştinţe în spital să mă contacteze, am sunat la ambulatoriu, dar nu mă bagă nimeni în seamă.

PS:MULTUMESC TUTUROR IMPLICATI. MOMENTAN BUNICA ESTE LA REANIMARE.
LA COVID A IESIT NEGATIV. MA ROG LA DUMNEZEU SĂ NU IA VIRUSUL DIN SPITAL. Pe bunica o cheama Dobroiu Constantina“.

Bătrâna se află internată la Secţia Neurologie

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a comunicat până la urmă că bătrâna se afla internată în Secţia Neurologie a spitalului de pe strada Progresului, iar rezultatul testului COVID a ieşit negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here