Acasa / Headlines / Campioana olimpică Constantina Diță a petrecut Paștele acasă. Ce mesaj a transmis pe Facebook

Campioana olimpică Constantina Diță a petrecut Paștele acasă. Ce mesaj a transmis pe Facebook

Marea campioană olimpică a României, Constantina Diță, și-a petrecut sărbătorile pascale pe meleaguri natale. Aceasta s-a aflat în comuna Turburea, unde a mers în vizită la rude, iar ieri s-a aflat în Târgu Jiu. Constantina Diță a transmis și un mesaje pe pagina sa de Facebook: „Ce sentimente frumoase când te întorci în orașul în care te-ai format ca sportiv de performanță! ❤ Tg Jiu!“.

În prezent, Constantina Diță locuiește în Statele Unite ale Americii.

Evenimente sportive organizate cu sprijinul marii campioane

Marea sportivă a avut o întâlnire și cu autoritățile locale. Acesta a discutat cu primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a anunțat pe pagina sa de Facebook că vor fi organizate mai multe evenimente sportive cu sprijinul marii sportive: „Pregătim, împreună cu marea atletă, dar și cu Clubul Sportiv Municipal, o amplă serie de evenimente sportive ce se vor desfășura pe întreg parcursul anului viitor în municipiul nostru. Va fi o surpriză pentru târgujieni și nu numai, iar deocamdată pot să vă dau doar câteva detalii. Constantina Diță organizează de 5 ani un maraton care îi poartă numele la București. Vom avea și noi, aici, acest eveniment sportiv, organizat oficial, cu sportivi profesioniști, dar și alte competiții. Vom beneficia, totodată, de ajutorul și experiența a doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați antrenori de atletism din țară, Viorica Dima și Ion Bură“.

Un comentariu

  1. Neli, Preajba

    Bravo ei! Marii campioni trebuie cultivati si onorati cu orice prilej, pt ca munca asidua si performanta inspira oamenii. E de neinteles insa ve cauta Marcelica frunte lata in povestea asta…strica tot farmecul

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*