Capotă se dă stresat de PSD! Fostul manager s-a cocoțat din nou în fruntea SJU Târgu Jiu

1
154

PSD Gorj se dezice de fostul manager al Spitalului Județean din Târgu Jiu, Gigel Capotă. Demis din fruntea unității, Capotă face acuzații grave la adresa socială-democraților gorjeni, despre care afirmă că i-au provocat stres. Capotă a revenit la șefia unității, preluând funcția de conducere în ciuda celor dispuse de conducerea Consiliului Județean, instituție în subordinea căreia se află unitatea spitalicească.

Gigel Capotă a fost dat jos din fruntea Spitalului Județean de Urgențe în urmă cu câteva săptămâni. Atunci, fostul manager al spitalului de stat din Târgu Jiu declara că a analizat situația și a luat decizia să se retragă din fruntea spitalului după ce unitatea ar fi fost prinsă la mijloc în scandalul mediatic care îl viza în mod direct pe el. Acum, același Capotă dezminte ceea ce a declarat reinstalându-se la conducerea unității sanitare pe baza unui documentul notarial în care este specificat că a renunțat la funcție în baza presiunilor efectuate de conducerea centrală și județeană a PSD! „Menționez faptul că mi-am manifestat acordul, sub presiunea organelor de conducere ale Partidului Social Democrat, județene și centrale și a Președintelui Consiliului Județean din dorința acestora de a câștiga vot electoral. În perioada respectivă, în urma presiunilor exercitate (..) am fost diagnosticat cu tulburări acute provocate de stres”, se arată în documentul semnat de Gigel Capotă.

Coincidență sau premeditare?

Cei acuzați resping orice declarație a lui Capotă declarând că managerul a semnat decizia de incetare a contractului de management de bunăvoie.”PSD Gorj respinge categoric declarațiile fantasmagorice, ale domnului Gigel Gheorghe Capotă. Așa cum ne-am exprimat de nenumărate ori, domnul Gigel Capotă nu este și nici nu a fost membru al PSD. Prin urmare, nici la nivel județean, nici la nivel central, nu puteau fi făcute presiuni din partea liderilor social-democrați, astfel încât domnul Gigel Capotă să semneze ceva împotriva voinței sale.Îl avertizăm pe domnul Gigel Capotă să nu își verse frustrarea aruncând cu noroi în stânga și în dreapta, coincidență sau nu, chiar în timpul desfășurării unei campanii electorale pentru alegerile prezidențiale”, transmite PSD Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here