Acasa / Headlines / Cârciumaru: Niciodată nu am spus că îl susțin pe Adi

Cârciumaru: Niciodată nu am spus că îl susțin pe Adi

Senatorul Cârciumaru s-a săturat să-i fie puse vorbe în gură! Președintele PSD Gorj afirmă că este acuzat pe nedrept cum că ar susține pe unul sau pe altul pentru candidatura la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Sondajul anunțat în toamnă va face lumină în acest subiect mult discutat.

Președintele PSD Gorj nu înțelege de unde au apărut toate aceste acuze în contextul în care el s-a ferit să nominalizeze pe cineva. Florin Cârciumaru reafirmă faptul că oricine are dreptul de a candida susținând că nu are preferințe în privința viitorului candidat, lăsând sondajul să-și facă treaba. „Atât s-a comentat pe această temă. Am fost criticat că eu îl susțin pe Adi Tudor la funcția de primar. Nu este adevărat! Niciodată nu am spus în spațiul public că eu, Florin Cârciumaru, îl susțin pe Adi. Am spus că se va face un sondaj intern unde se va desemna un candidat care se va măsura tot prin sondare cu ceilalți candidați. Adi Tudor se poate înscrie sau nu! Din poziția pe care o am nu pot să nominalizez pe nimeni. Nici nu am declarat ceva legat de Adi Tudor și toate mi se pun în spate. Dacă va candida este dreptul dânsului și cetățenii o să-i arată dacă are vreo speranță de a merge mai departe”, a declarat președintele PSD Gorj.

Încă un candidat

Pe lângă lista deja anuntaților, liderul de la Gorj mai dezvăluie numele unui social-democrat ce se vrea primar de Târgu Jiu. Șeful de la Minprest Gabriel Giorgi spreră și el să primească votul colegilor pentru a intra în cursa electorală din 2020. „Eu știu că intenționează și domnul Gabriel Giorgi să candideze. Cred că cinci-șase persoane doresc să fie incluse în sondaj. Este foarte important acest prim sondaj. Consider că trebuia să practicăm acest sondaj și la ultimele alegeri pentru că poate ne dădeam seama unde ne situăm. Dacă eram pe locul doi aveam timp să ne mobilizăm. Trebuie să recunoaștem faptul că vinovați suntem toți de eșecul de data trecută. Nu ne-am organizat cum trebuie. Important pentru noi, pentru PSD, este să tratăm cu mare seriozitate această problemă. Dacă vrem să vorbim de alte realizări în 2020 trebuie să organizăm foarte bine alegerile pe care le avem în față. Indiferent că am tot fost primii, dacă nu am avut președenția țării nu am putut guverna, pentru că tot timpul sunt discuții între Președenție și Guvern. Toate aceste alegeri se învărt, până la urmă, în jurul Primăriei Târgu Jiu”, a mai declarat liderul PSD de la Gorj.

Un comentariu

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*