2.8 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăHeadlinesCare este starea cățelușei care a fost lovită de o mașină la...

Care este starea cățelușei care a fost lovită de o mașină la Rânca

Steluța, cățelușa care a fost lovită de o mașină în stațiunea montană Rânca, a fost transferată la o clinică din București, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Cățelușa rănit a fost preluată, după un apel la 112, de un echipaj de jandarmi montani, care au predat-o, apoi, Poliției Locale Novaci, după care a fost adusă la cabinetul veterinar al Patriciei Paraschiv.

„Pentru ca m-au intrebat destul de multe persoane care este starea cațelușei lovită de mașină la Rânca, o să fac un scurt update.

Întrucat este un caz special am decis ca Steluța să fie transportată marți la București la Clinica Brains&Bones, specializată pe ortopedie. Va rămâne internata acolo pe perioada intervențiilor. Miercuri a trecut printr-o primă operație, iar următoarea va avea loc zilele viitoare, când starea ei o va permite. Când voi avea alte detalii, le voi posta.

Vreau să mulțumesc persoanelor cu suflet care au văzut accidentul, nu au părăsit-o pe Steluța și au făcut tot posibilul să o salveze. Oameni minunați care deși au venit în vizită, din Constanța și Timișoara, nu au trecut mai departe: Raluca Iancu împreuna cu mama dumneaei, Mihale Sinitean Diana, si toate celelalte persoane care le însoțeau.

Totodată, mulțumesc încă o dată Jandarmeriei Montane Rânca și Politiei Locale Novaci“, este mesajul postat pe Facebook de către Patricia Paraschiv.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -