Acasa / Headlines / Cărți din partea baschetbaliștilor pentru persoane cu dizabilități de la Centrul „Christian“

Cărți din partea baschetbaliștilor pentru persoane cu dizabilități de la Centrul „Christian“

Baschetbaliștii de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu au ajuns la Centrul Christian pentru persoane cu dizabilități cu peste trei metri de cărți, care au fost donate de spectatorii care au fost prezenți la meciurile echipei din Sala Sporturilor. Cei care le-au donat au scris un gând pentru cel care va primi cartea.

Baschetbaliștii au petrecut clipe frumoase în prezența persoanelor care suferă de problemă de sănătate. Au desfășurat împreună cu ei diferite jocuri și le-au făcut invitația de a fi prezenți la meciurile echipei.

„Adevăratul ajutor a venit de la dumneavoastră!“

„Am fost plăcut surprins când unul dintre beneficiari ne-a făcut cadou sigla CSM-ului traforată și pirografată! Pentru mine e un cadou imens deoarece asta înseamnă că cineva a fost atât de bucuros pentru vizita noastră încât și-a rupt din timpul propriu pentru a ne face nouă această siglă! Acest lucru ne demonstrează că a face o faptă bună tot timpul va aduce răsplata! Sper că și voi cei ce donați cărți meci de meci să simțiți bucuria pe care o simțim noi, deoarece am fost doar intermediarii. Adevăratul ajutor a venit de la dumneavoastră! Și pentru asta aveți  tot respectul nostru“, a postat Adrian Roșu, șeful  Secției de baschet al CSM Târgu Jiu.

Beneficiarii au fost recompensați cu premii

Daniel Andrei, directorul Centrului Christian, a precizat că beneficiarii au petrecut momente de neuitat alături de baschetbaliști: „Au fost alături de noi, într-un maraton de jocuri și distracție, membrii echipei de baschet C.S.M. Târgu-Jiu. Beneficiarii Centrului de Zi „Christian” au fost recompensați cu premii. De asemenea, în cadrul programului „Cititul deschide lumi noi”, echipa de baschet le-a donat cărți beneficiarilor Centrului“.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*