14.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Headlines Ce echipă va juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Ce echipă va juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Clubul de baschet ACS Târgu Jiu va desfăşura meciurile de pe teren propriu în Sala Sporturilor care a fost inaugurată în primăvara acestui an. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei: „Clubul nostru a obţinut acordul Primăriei Târgu Jiu să desfăşoare jocurile amicale şi oficiale din sezonul 2018/2019 în Sala Polivalentă!“. ACS Târgu Jiu joacă în Liga a II-a și își propune să promoveze pe prima scenă a baschetului românesc, mai ales că a transferat doi jucători de culoare.

„Membru în club“

Conducerea clubului a demarat un proiect, prin care cei care vor să devină membri ai clubului, în schimbul unei cotizaţii, îşi vor putea alege locul: „Din acest moment demarăm proiectul MEMBRU ÎN CLUB! În ce constă proiectul: Pentru o cotizaţie lunară persoanele care decid să devină membrii în club vor avea posibilitatea să îşi aleagă locul întâi în sală, vor avea acces gratuit la toate meciurile echipei şi vor primi, la alegere, fie o eşarfă cu însemnele clubului fie un tricou personalizat cu sigla clubului!

Cei care doresc să devină membrii în club pot alege locul în unul din sectoarele prezentate în fotografii! Pentru mai multe detalii puteţi lăsa mesaj pe pagina clubului sau le puteţi obţine de la sediul clubului situat în Casa de Cultură la parter!“, se mai arată în comunicatul difuzat pe Facebook.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente