Acasa / Headlines / Ce renumiți interpreți au cântat la nunta de vis a Georgianei Sarcină

Ce renumiți interpreți au cântat la nunta de vis a Georgianei Sarcină

Omul de afaceri Nicolae Sarcină i-a organizat fiice sale mici o nuntă de vis. Georgiana Sarcină s-a căsătorit cu Răzvan Versin, tânărul care apare în acte drept unicul acționar la firma care deține rețeaua de magazine.

În incinta Târgului Auto al firmei socrului mic a fost montat un cort de dimensiuni mari în care au venit peste 1.200 de nuntași. Pe mesele acestora au fost puse sticle de vin personalizate cu fotografia celor doi miri. De asemenea, un tort de dimensiuni impresionante a fost adus la miezul nopții. Atmosfera a fost întreținută de interpreți celebri: Puiu Codreanu, Petre și Armin Nicoară, Roberta Crintea etc.

Meniul a fost unul special

Cununia religioasă a avut loc, în sâmbătă după amiaza, la Biserica Militară din apropierea Coloanei fără de Sfârșit. Meniul a fost unul select,. iar nuntașii au avut parte de open-bar și ice-bar, multe dulciuri la cele două candy-baruri speciale, fructe și băuturi proaspete din fructe preparate de barmanii de la echipa „Barmani Evenimente Târgu-Jiu” a lui Mihai Foanene.

 
 
 
 
 
 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*