Ceartă între un sportiv și un politician. CSM Târgu Jiu, prins la mijloc

0
102

Clubul Sportiv Municipal a devenit, din nou, subiect de ceartă între mai marii orașului. De această data protagoniștii unui scandal sunt consilierul local Eduard Lădaru și expertul sportiv al CSM Târgu Jiu Dan Ilieș. Cei doi s-au luat la harță în spațiul public. La mijloc sunt, bineînțeles, copiii, cei care nu au nimic de-a face cu politica dar care sunt folosiți ca masa de manevră de fiecare grupare politică în parte.

Scânteiul a fost dată după ce consilierul local Eduard Lădaru și-a amintit cum anul trecut un protest al copiilor a fost pus la cale pentru ca aleșii din Consiliul Local să valideze mandatul lui Robert Bălăeț. La vremea aceea majoritatea din Consiliul Local susținea că modul de desfășurare al concursului nu este legal, fapt demonstrat abia acum de instanță.  Alesul și-a exprimat nemulțumirea pe facebook afirmând că micii sportivi au fost folosiți de cei interesați ca Bălăeț să ajungă în fruntea CSM Târgu Jiu. “În urma acestui protest, la care au fost folosiți copiii din municipiul Târgu Jiu, consilierii locali din municipiul Târgu Jiu au validat un concurs organizat în mod nelegal…practic prin acest protest s-a dorit să fie încălcată legea de către consilierii locali și s-a reușit, deoarece, manipularea a fost mult prea mare. Acum instanța de judecată a anulat concursul care a fost organizat în mod nelegal și chiar fraudulos. Greșesc cu ceva, dacă afirm că cei care au organizat acest protest și s-au folosit de copii, pentru a fi încălcată legea, au un caracter putred???? Greșesc cu ceva dacă spun că întotdeauna trebuie respectată legea??? P.S. Nerespectarea legii naște monstruozități”, a scris Eduard Lădaru pe pagina sa de socializare.

Reacție imediată

Expertul sportiv Dan Ilieș i-a răspuns imediat, cu aceiași monedă, politicianului tot pe facebook.  ”Cu ce v-am gresit domnule CONSILIER ??? Bănuiesc ca sunt urmatorea țintă dupa fosta JURISTA a C.S.M Târgu Jiu…pe care ați amenințat-o, iar dânsa fiind o doamnă, a preferat să-şi dea demisia. AȚI GREȘIT OMUL, domnule consilier!!! Am avut în cariera mea MECIURI mult mai tari, cu adversari redutabili, pe care i-am respectat indiferent de rezultatul final. Domnule consilier local, va aduc la cunostinta că toți copiii și juniorii (peste 100 la nr.) din cadrul C.S.M. Târgu Jiu -sectia Handbal, sunt exclusiv din Gorj. Ar trebui să ştiți asta, domnule CONSILIER LOCAL, deoarece faceți parte din COMITETUL DIRECTOR AL C.S.M TÂRGU JIU…sau poate știți!!!”

În sprijinul expertului sportiv au sărit mai mulți oameni care au avut ocazia să-l cunoască și să-I fie alături în performanțele sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here