2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăActualitateClienți ai comercianților din Piața Centrală, păcăliți cu marfă stricată

Clienți ai comercianților din Piața Centrală, păcăliți cu marfă stricată

Acuze la adresa unor comercianți din Piața Centrală a Municipiului Târgu Jiu. Există clienții care susțin că sunt păcăliți cu marfă de proastă calitate. Un client care a cumpărat castane, pentru care a plătit 25 de lei pe kilogram, a constatat că a dat banii degeaba, fructele cumpătate fiind stricate.

„Piața din Târgu Jiu, castane 25 de lei pe kilogram, TOATE stricate!!!! Țeapă de țeapă. Și tot piețarii se plâng că nu au clienți. Păi de aia nu aveți, bă, clienți, că sunteți nesimțiți!!!
Tot astăzi am vrut să cumpăr mere, dar nu am voie sa aleg. La fel și la vinete. Nici la cartofi nu te lasă să iei ce vrei. Pun în față marfa care arata bine și îți pun în plasa marfă proastă. La prețuri tot mai mari.
De acum încolo, doar de la supermarket cumpăr!!!”, a declarat , dezamăgit, clientul.
Postarea de pe internet a strâns zeci de reacții, cei mai mulți blamând comercianții care sunt intermediari și nu producători direct.
Clienții nemulțumiți se pot adresa organelor cu funcții de control doar daca au un bon pentru a demonstra că acuzele sunt adevărate.

 

S-a aprins iluminatul festiv în Târgu Jiu

0
S-a aprins iluminatul festiv în Târgu Jiu, de Ziua României, 1 Decembrie. Anul acesta, butonul...

1 Decembrie la Târgu Jiu. Care e programul detaliat

0
La Târgu Jiu au început manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie. Acestea au loc în...

Trei gorjeni, depistați de inspectorii ITM în timp ce munceau „la negru“

0
Trei persoane au fost depistate, săptămâna trecută, de către inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului...

3 COMENTARII

  1. Asa este,la Piata mare din Târgu-Jiu nu am gasit un comerciant serios! Au marfă frumoasă aranjată in față dar cand cumperi,îți dau numai stricăciuni din spate! Daca le spui ca este stricată, se supără tot ei ba chiar mi-a zis una sa ma duc la mine in grădină sa aleg nu la ea pe tarabă!!

  2. Oamenii nu trebuie sa mai cumpere de la acești samsari.Cocoanele cu unghiile făcute și cu țigara în colțul gurii au tupeul să-ți spună că ei sunt producători agricoli. Marfa este a lor, (luată de la adevărații producători, pe preturi mici și revândută nouă de 4-5 ori mai mult) dar banii sunt ai noștri. Ăștia sunt susținuți de primar, pentru ei vrea să facă licitație la mese ca să-i scoată pe adevărații producători.

  3. Așa este , sunt total lipsiți de demnitate și de bun simț. Să își sorteze marfa și să fixeze prețul cât vor , dar trebuie să lase clientul să își pună singur produsele pe care vrea să le cumpere.
    Până nu vor proceda așa eu nu mai cumpăr de la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!