Comisia de Recurs a FRF a admis apelului clubului Pandurii. Gorjenii rămân în Liga 2

0
224

Pandurii Târgu Jiu va evolua în liga secundă și în sezonul următor. Trupa gorjeană a avut câștig de cauză la Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal după ce, în primă fază, nu primise licența pentru eșalonul secund.
Comisia de Recurs a FRF a admis apelului clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, astfel că echipa gorjeană va juca noul sezon în Liga 2. Anunţul a fost făcut de Marin Condescu, principalul creditor al clubului. Clubul nu primise iniţial certificarea pentru a juca în liga secundă, dar a contestat decizia fedetaţiei. „Admite recursul. Desfiinţează hotărârea. Sancţiune cu penalitate financiară 10.000 lei”, este decizia comisiei de recurs.
Campionatul ar urma să înceapă la data de 29 august.

Luni, 24 august, de la ora 13:00 va avea loc tragerea la sorți în urma căreia vom afla programul sezonului regular din Liga 2, ediția 2020-2021.

Prin decizia Comitetului Executiv, noua ediție a Ligii 2 va debuta la finalul săptămânii viitoare într-un nou format. Mai întâi, echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.

Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a făcut din nou un apel la membrii fondatori și la oamenii care pot ajuta echipa să se alăture bătăliei pe care o duce actuala conducere a Pandurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here