Concursul de Off-Road de la Runcu a adunat cei mai mulți participanți

0
221

În munții din comuna gorjeană Runcu s-a desfășurat în week-end-ul trecut prima etapă a Campionatului Național de Off-Road după izbucnirea pandemiei de COVID-19.

Cu excepția clasei Standard B, liderii din ziua 1 de trophy au rezistat până la finalul „X3M Off Road Challenge Runcu Gorj“, așa cum a fost denumită această etapă. Claudiu Pestean s-a impus la Extrem, Vlad Viorel la Open, Rares Bucur la Standard A, Vasile Boje la Standard B, Adrian Cernea la Challenge și Andrei Ungureanu la Open SSV.

Etapa de la Runcu a devenit o tradiție

A devenit o tradiție ca o etapă a Campionatului Național de Off-Road să se desfășoare în localitatea gorjeană. Competiția a fost un succes, pentru că s-a înregistrat cel mai mare număr de participanți din acest sezon.

„A trebuit să curățăm traseele și nu ne-am fi descurcat dacă autoritățile nu ar fi fost alături de noi. Peisajul este selenar, un pământ roșu într-o zonă anume și ies pietre de calcar și efectiv ai impresia că ești pe lună. Cheile Sohodolului este o zonă specială, cu munții care parcă te acoperă și cad peste stradă, peste șosea“, a spus Mihai Pascu, unul dintre organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here