Cosmin Popescu: „Aparatul pentru testarea virusului Covid – 19 este funcțional!”

0
44

Președintele Consilului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a precizat, printr-o postare pe pagina sa personală de facebook, că aparatul pentru testarea virusului Covid – 19, din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, este funcțional. În același timp, Cosmin Popescu a precizat că se așteaptă emiterea Ordinului de ministru necesar pentru decontarea kiturilor, dar și pentru introducerea rezultatelor în sistemul național.

„Pentru a lămuri discuțiile apărute în spațiul public, referitor la funcționarea aparatului de testare pentru virusul Covid-19, aflat în dotarea laboratorului de genetică a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, fac următoarele precizări: aparatul este funcțional, în prezent fiind testate cadrele medicale din județul Gorj. În prezent, așteptăm emiterea Ordinului de ministru privitor la decontarea kiturilor necesare pentru testare și introducerea rezultatelor în sistemul național.”, a precizat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

În același timp, președintele Consiliului Județean Gorj le mulțumește tuturor celor care lucreză în aceste zile dificile: „Atât eu, dar și prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, împreună cu vicepreședintele CJ Gorj, Ninel Muja și directorul DSP Gorj, Narcis Stoian, ținem să mulțumim echipei care lucrează în aceste zile dificile, zi și noapte, pentru a asigura buna funcționare a laboratorului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here