Crucea Roșie Gorj, o nouă donație pentru spitale

0
136

Marius Vlaicu, președinte la Crucea Roșie de la Gorj, continuă să facă donații spitalelor din județ, în lupta împotriva temutului virus (Covid-19). Mai exact, este vorba despre măști de protecție, gel dezinfectant, combinezoane anti-covid, viziere, mănuși, dezinfectant pentru saloane, cafea și pahare de unică folosință.

Toate acestea au fost distribuite către unitățile spitalicești, DGASPC Gorj și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. “Filiala Gorj a Societății Naționale de Cruce Roșie din România a donat Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu- secțiile: Boli Infecțioase, Psihiatrie, Unitatea de Primiri Urgențe-, Spitalului Orășenesc de Covid Târgu-Cărbunești, Spitalului TBC Dobrița, Serviciului Județean de Ambulantă Gorj, Direcției de Sănătate Publică Gorj, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj și Direcției Generale de Asistență Socială Gorj, materiale anti-covid constând în: măști de protecție, gel dezinfectant, combinezoane anti-covid, viziere, mănuși, dezinfectant pentru saloane, produse Domestos, pasta de dinți, cafea și pahare de unică folosință.

Materiale au fost achiziționate din fondurile Crucii Roșii Române. Marius Vlaicu, președintele Filialei Gorj a SNCRR, multumește încă o dată tuturor “îngerilor păzitori”, care sunt în linia întâi în această combatere a virusului coronavirus-COVID -19 și îi felicită pentru curaj și implicare dorindu-le atât lor cât și pacienților diagnosticați cu Covid-19 multă sănătate tuturor și însănătoșire grabnică!” se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here