Cum a aflat tânăra mamă din Motru că soțul și fiica sa au murit în tragicul accident

0
1917

Ramona Băcescu, femeia din municipiul Motru, care a rămas într-o fracțiune de secundă fără familia sa dragă, după soțul și fiica de numai 6 ani au fost ucise de un șofer sinucigaș pe „centura“ Craiovei, a aflat faptul că a rămas singură.

Potrivitunor surse medicale, femeia întreba mereu unde sunt fetița și soțul. „Copilul, unde îmi e copilul? Unde e copilul? Unde e soţul? Unde sunt? Spuneţi-mi! Vreau să-i văd!“. Mărturisirea a fost făcută pentru Adevărul de cadre medicale. Femeia a pus aceste întrebări timp de o zi întreagă, după ce medicii i-au indus coma pentru a trece cu bine peste traumatismele suferite. Nu a primit răspunsul pentru că nimeni nu a avut curajul să-i spună că cei doi nu au supraviețuit. Cadrele medicale au apelat la ajutorul unui psiholog şi familiei, pentru a-i transmite femeii vestea de coșmar. Ramona a rămas șocată. Nu a spus nimic timp de câteva minute, după care a început să-și exprime durerea. Ea a cerut să fie externată pentru a-și putea conduce pe ultimul drum soțul și fiica.

Șofer criminal

Familia din Motru se îndrepta către litoral. Era fericită pentru că tocmai ce cumpărase o mașină nouă din banii strânși cu sudoare de către Dan Băcescu, care lucrează ca șofer profesionist. Marți dimineață, un tânăr sinucigaș a intrat frontal cu viteză mare în mașina în care se aflau cei trei. Cei doi șoferi, dar și fetița de șase ani au decedat. Poliţiştii au stabilit că tânărul a intrat intenţionat în maşina soţilor Băcescu, pentru că fusese părăsit de iubită şi dorea să moară.

Când cadrele medicale au ajuns la fața locului pentru a acorda primul ajutor, Dan și fiica sa aveau puls slab. Fata a fost încurajată de medici să reziste. Au fost urcați în ambulanțe. La scurt timp, inima fetiței s-a oprit, iar după câteva minute a urmat și tatăl ei.

Potrivit primarului municipiului Motru, înmormântarea va avea loc sâmbătă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here