Acasa / Headlines / “De la suflet la suflet, pentru Sara”

“De la suflet la suflet, pentru Sara”

Spectacol caritabil, organizat de Asociația Uniunea Femeilor din Gorj. O fetiță în vârstă de 7 ani are nevoie de ajutor. Suferă de o boală grea, părinții având nevoie de sprijin pentru tratament corespunzător. Cei care doresc să ajute, o pot face astăzi, un eveniment având loc în acest sens începând cu orele 16:00, la Casa de Cultură din Rovinari. 

Micuța Sara suferă de leucemie. O boală care o împiedică să-și trăiască frumos copilăria. Părinții se chinuie să-i asigure cele necesare, însă, costurile tratamentului  sunt ca o piatră de moară. În sprijinul lor, vin oamenii cu suflet mare, prin Asociația Uniunea Femeilor din Gorj. Un eveniment artistic va avea loc la Rovinari, scopul fiind acela de a colecta o parte din suma necesară. ”Hai să dăm mână cu mână cel cu inima română, haideți cu noi pentru Sara! Anul 2020 îl începem cu un extraordinar spectacol umanitar cu artiști consacrați. Costul unui bilet este doar 20 lei! Sara este un pui de om în vârstă de 7 anișori care suferă de leucemie. Acum se află internată într-un spital din Italia, medicii fac tot posibilul pentru ca micuța să zâmbească din nou, însă costurile sunt foarte mari. De aceea e nevoie de noi toți cei care pot și vor să doneze pentru ca Sara să se facă bine. Donați și gândiți-vă că fiecare bănuț pe care îl dăruiți înseamnă sănătate și o viață normală pentru Sara! Donațiile se pot face și în contul Asociației Uniunea Femeilor din Gorj cu mențiunea <pentru Sara> RO91 RNCB 0779 1597 8120 0001 BCR Târgu Jiu. Vă așteptăm cu drag la spectacol!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Invitați de seamă

Pe scena Casei de Cultură vor urca mai mulți artiști. “Spectacolul va fi susținut de artiști precum Pepe, Dorian Popa, Elena Hasna, Liviu Guță, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Emil Badea, Cristi și Mugurel Sfetcu, Elisabeta Vasile, Roxana Croitoru, Bianca Mitroi, Diana Istudor, Gabi Olteanu și Ansamblul „Jiulețul”, acompaniați de orchestra Gigi Vasile și Formația Krystal”, au transmis organizatorii.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*