Acasa / Headlines / Dian Popescu anunță cine va fi noul președinte ALDE Gorj. „Păi mie mi-e frică să fac alegeri?!”

Dian Popescu anunță cine va fi noul președinte ALDE Gorj. „Păi mie mi-e frică să fac alegeri?!”

Dian Popescu trăiește din amintiri. După ce a fost acuzat că refuză să organizeze alegeri pentru președenția organizației pe care o conduce, liderul local iese cu o nouă scuză. „Când vom avea structuri puternice în toate localitățile atunci vom organiza alegeri”, a declarat președintele ALDE Gorj. Tot Popescu se laudă că știe deja rezultatul viitoarelor alegeri bazându-se pe scorurile obținute pe vrea când conducea tabăra liberală.

Liderul ALDE Gorj ține cu dinții de actuala funcție ținând cont că atacurile la persoana sa au devenit tot mai dese. De frică să nu fie schimbat, Dian Popescu îi amenință pe cei care ar râvni la postul lui că are susținere centrală. „În ședința Biroului ALDE s-au stabilit targete să avem organizație serioase în fiecare localitate pentru a confirma rezultatele sondajelor care au apărut în presă și pe care le-a comunicat Călin Popescu Tăriceanu. În momentul în care vom avea o structură organizatorică bine pusă la punct, vom genera și Conferință județeană de alegeri. Le transmit celor care fac gălăgie că sunt membru al Biroului Politic Central, sunt în forul de conducere și există un statut”, s-a lăudat Popescu.

Știe cine va fi noul președinte

Plin de modestie, Dian Popescu susține că nu știe când vor avea loc alegeri în sânul organizației pe care o conduce, însă, dezvăluie ci va culege voturile colegilor. „Structura ALDE e formată 80% din foști liberali. Eu când am venit președinte ALDE mulți și-au dat demisia din funcția de consilier și au venit după mine. Pe acest nucleu s-a format ALDE Gorj. Păi mie mi-e frică să fac alegeri?! Dacă fac alegeri sunt și voi fi președinte, cu toate cu unii de vreo doi ani îmi cântă că mă schimbă din funcție”, a declarat Dian Popescu.

PNL = ALDE

Și, pentru că îi place să se laude, Dian Popescu susține că la ora actuală partidul pe care îl conduce este pe locul doi în preferințele votanților din Gorj. „În acest moment ALDE este la egalitate cu PNL, lucru pe care mi-l doream de mult și v-am spus că vom deveni o a doua forță în Gorj”.

3 comentarii

  1. Mamelucul asta politruc mai da tepe cu stadioane ? Cate stadioane neterminate de la care ai furat banii dle fost senator ,ai devalizat ?

  2. daca-l mai tine mult tariceanu pe gunoiul asta politic si acolitii lui pe langa el va avea mari surprize la viitoarele alegeri.

  3. dihane de ce nu faci alegeri!pai iti spun eu.nici prin visele tale no sa mai vezi presedentia la alde .doi-atita timp cit ai oameni ca muja si ladaru impreuna cu tine nu o sa mai luati nici macar 2%.trei -oamenii buni care au alergat si au muncit i-ai dat deoparte.patru-si lasa smiorcaelile pe la tariceanu ca s-a saturat si el de tine.cinci-nu uita ca rau faci rau gasesti. sase-mai bine pleci singur impreuna cu ladaru si muja si lasa oamenii competenti sa se ocupe de partid ,tu esti un zero barat

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*