0.7 C
Târgu Jiu
duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăHeadlinesDispute pe tema ridicării autoturismelor parcate ilegal

Dispute pe tema ridicării autoturismelor parcate ilegal

Discuții în contradictoriu pe tema ridicării mașinilor din Târgu Jiu. Consilierii PSD susțin că nu sunt de acord cu această măsură atâta timp cât în Municipiu nu este acoperită cererea în privința locurilor de parcare.

Societatea Transloc a început să ridice mașinile marcate ilegal în spațiile publice din Târgu Jiu sau cele care ocupă locul de parcare al unui alt cetățean, contribuabil cu acte în regulă. Primele ridicări au avut deja loc, spre nemulțumirea proprietarilor. Autoturismele sunt duse într-un spațiu de depozitare adecvate, urmând că proprietarii să achite o taxă pentru a reintra in posesia mașinii. Măsură așteptată de cei care își găseau locul de parcare ocupat este criticat de cei care, în căutarea unui loc de parcare, mai încalcă regulile. Discuții sunt chiar și în Consiliul Local, o parte din aleși fiind împotriva acestor acțiuni cu efect asupra portofelului cetățenilor.

“Consilierii locali PSD nu au votat proiectul privind ridicarea mașinilor din Municipiul Târgu, acest proiect fiind votat de majoritatea formată de PNL și Pro România. Am dorit să menționez acest lucru după ce am văzut anumite titluri din presa locală care dădeau de înțeles că toți consilierii locali au vot acest proiect. Oamenii trebuie să știe cine își bate joc de ei în fiecare zi.
Eu unul nu am fost și nu sunt de acord cu ridicarea mașinilor atât timp cât în Târgu Jiu nu avem locuri de parcare, atât timp cât locuitorilor din oraș nu li se oferă alternative.
Din păcate, sub actuala administrație publică locală orașul nostru se duce la vale în fiecare zi”, a transmis Luis Popa, consilier PSD.

PSD Gorj:”TOȚI reprezentanții PNL din Ministerul Energiei și din Complexul Oltenia trebuie să-și dea demisia”

0
Ministrul Energiei refuză să facă un pas în spate după tragedia de la CE Oltenia....

În jur de 10 mașini parcate neregulamentar sunt ridicate zilnic la Târgu Jiu

2
Serviciul Ridicări Auto din cadrul Primăriei Târgu Jiu ridică până la 10 vehicule în fiecare...

Ciolacu spune că PSD nu va ceda, iar neînfăptuirea „rotativei” ar duce la alegeri anticipate

0
Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la RomâniaTV, că PSD nu va...

2 COMENTARII

  1. Dar în momentul plății de către locatar cu o suma considerabila a unui loc de parcare rezidențial, domnii consilieri oponenți nu s-au revoltat, ba dimpotrivă si-au majorat indemnizațiile.Curat murdar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!