11.5 C
Târgu Jiu
joi, mai 6, 2021
AcasăActualitateDistracție la Rânca în parcul de aventură

Distracție la Rânca în parcul de aventură

Parc Aventura din RâncaTuriștii care sunt pasionați de aventură și ajung în zona Rânca, în aceste zile, pot să meargă să încerce traseele puse la dispoziție de „Parc Aventura”. Cei care administrează acest parc au pus la dispoziția celor care îi vizitează mai multe trasee, atât pentru copii, cât și pentru adulți.  

 Începând cu data de 16 mai 2020 s-a redeschis „Parc Aventura Râncă”, iar cei care merg să se bucure de traseele puse la dispoziție de cei care îl administrează trebuie să știe că s-au luat toate masurile legale în ceea ce priveste protecția împotriva COVID-19.

În același timp, turiștii pot beneficia de următoarele trasee: Traseul Prichindeilor, format din zece joculețe plus două tiroliene, Traseul piticilor, format din nouă joculețe plus o tiroliană de 30 m, Traseul de 6 tiroliene în lungime totală de 240 m, Traseu Aventura I, format din nouă joculețe plus o tiroliană de 70 m, Traseul Aventura II, format din zece joculețe plus două tiroliene, Traseul Aventura III, format din nouă joculețe plus 2 tiroliene, dar și Traseul Aventura IV, format din 10 joculețe plus 2 tiroliene.

Traseele pot să fie încercate de copii, chiar de la vârsta de doi ani, până la acei adulți ce se încumetă să urce pe acele trasee ce au un grad mai ridicat de dificultate.

Tarifele percepute sunt pentru toate buzunarele, începând de la 15 lei pentru copii cu vârsta până în 14 ani, iar cei care au peste 14 ani, dar și pentru adulți tariful este 20 de lei.

Mai multe informații se pot obține la următoarele numere de telefon: 0768/696.169 sau 0722/386.116, dar și de pe pagina de Facebook: facebook.com/parcacenturaranca

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -