După aproape un an de relație, s-au despărțit! „Sunt liberă!”

0
118

Târgujianca Maria Constantin, interpretă de muzică populară (32 de ani) și fostul jucător de fotbal Dacian Varga (35) s-au despărțit. Anunțul fost făcut chiar de vedetă la televizor. Artista a mărturisit că este o femeie liberă, dar preferă să-și țină viața personală privată.

De aproximativ un an de zile, Maria Constantin și Dacian Varga formau un cuplu foarte discret. Se pare că relația lor a ajuns la final, iar interpreta de muzică populară a afirmat în cadrule emisiunii Acces Direct, că este o femeie liberă. După divorțul de Marcel Toader, Maria Constantin a încercat să-și țină viața amoroasă cât mai privată și să nu se afișeze cu noul iubit.
„În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus vedeta la Acces Direct, potrivit VIVA! Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, iar artista a confirmat acest lucru, atunci când a fost întrebată de Mirela Vaida. Totul a pornit când Viorel Stegaru, invitat în emisiune, a cerut-o în căsătorie pe vedetă. ‘Viorele, să ştii că sunt liberă!’, a fost reacția Mariei Constantin.

Între anii 2008 și 2014, frumoasa târgujiancă a fost căsătorită cu artistul Ciprian Tapotă. Din mariajul cu acesta, cântăreața are un fiu, Codrin Tapotă, în vârstă de 10 ani.

Între anii 2015 și 2018, Maria Constantin a fost căsătorită cu fostul jucător de rugby devenit om de afaceri, Marcel Toader.

Bărbatul s-a stins din viață la începutul lunii august a anului trecut, în urma unui infarct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here