După demisie, Rujan intră în politică! Este criticat!

0
470

PSD Gorj se întărește. Un membru de valoare intră în echipa social-democraților gorjeni. Prefectul demisionar, Cristinel Rujan, face pasul în politică.

După ce a fost constrâns să demisioneze, Cristinel Rujan a decis să intre în politică. A ales echipa PSD de la Gorj, alături de care va activa în perioada următoare. „Am avut discuții și oferte concrete și voi merge în echipă cu Mihai Weber și Cosmin Popescu în orice proiect politic pe care aceștia îl dezvoltă. Nu am avut discuții referitoare la o posibilă candidatură pentru primăria Târgu Jiu. Vom avea discuții și vom vedea traseul pe viitor. Această va implica o aderare în PSD, voi fi prezent în ambele campanii electorale. În ceea ce privește activitatea profesională, voi rămâne la catedră și îmi voi desfășura activitatea didactică care nu este incompatibilă cu activitatea politică”, a transmis Rujan.

Critici

Decizia lui Rujan de a face pasul spre scena politică a fost criticată de liderii altor formațiuni politice. „Sa fii functionar public cu pretentii de profesionist si sa te dai apoi ranit ca de dragul principiilor demisionezi din pozitia de prefect, dar candidezi la Primaria Tg Jiu din partea PSD Gorj cand te dadeai mai adineauri apolitic, pare ca este discurs dublat. Pe logica evenimentelor, domnul Rujan il va inlocui pe domnul Florescu la candidatura pentru Primaria Tg Jiu. Cu astfel de secvente, nu se face Gorjul sanatos! Cu astfel de secvente partidele dinozaur raman tot purtatoare de COVID19. Oameni buni din politica mizera…nu va uitati la calcule cu cifre mici, doar de pe o zi pe alta. Asa a fost Gorjul tranzactionat de 30 de ani…printre SMS-uri ipocrite!”, a declarat Radu Miruță, liderul USR Gorj.

La toate aceste acuze, Rujan a răspuns în modul caracteristic. „Eu am spus aspecte legate de realitate, ceea ce am spus poate fi constatat cu ușurință dacă cei care atacă au capacitatea de a înțelege acest lucru. Este firesc ca fiecare să-și dea părerea despre oricine și le respectăm opiniile, numai că trecem cu indiferență peste ele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here