2.5 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăActualitateEducați să adopte și să nu schingiuiască animalele

Educați să adopte și să nu schingiuiască animalele

Reprezentanții Direcției Județene pentru Protectia Animalelor Gorj împreună cu polițiștii gorjeni și oficialii unei asociații ce veghează la protecția animalelor au demarat o campanie, în școli, pentru promovarea Târgului de adopții ce va avea loc, în curând, la Târgu Jiu.

Elevilor li s-a vorbit despre situatia câinilor fără stăpân dar și despre abuzurile la care sunt, uneori, supuse patrupedele.

” Am mers în vizită la Colegiul Național „Spiru Haret” și Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, împreună cu reprezentanții Asociației „Pro Animals” și reprezentanții Biroului pentru Protecția Animalelor, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, pentru a le vorbi elevilor despre Târgul de Adopții, ce va avea loc pe 2 octombrie, în parcarea supraterană de la Shopping City Targu Jiu.
Totodată, le-am prezentat elevilor informatii legislative privind abandonul animalelor, refuzul sterilizarii acestora, dar și despre maltratarea si schingiuirea acestor suflete care au nevoie de ajutorul nostru în fiecare zi.
Alături de noi a fost și Zara, o cățelușă ce-și caută un prieten pe viață.
Această campanie va continua și după târgul de duminică, când vom vrea să mergem prin toate școlile din județul Gorj”, a transmis directorul DJMIDPA Gorj, Luis Popa.

 

 

Licitație pentru echipament de protecție, pentru angajații CEO

0
Complexul Energetic Oltenia va achiziționa, în această lună, echipamente de protecție pentru personalul din producție....

Se montează plase de protecție în zona Mănăstirii Lainici

0
Se montează plase de protecție în zona Mănăstirii Lainici, de pe Defileul Jiului. Lucrarea face...

Gratuit la muzeul „Antipa”, pentru cine poartă nume de necuvântătoare

0
De Ziua Mondială a Animalelor, pe 4 octombrie, toţi vizitatorii care poartă numele unei vietăţi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!