5.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 5, 2021
Acasă Headlines Excursii pentru copiii aflați în grija statului

Excursii pentru copiii aflați în grija statului

16 copii și tineri aflați în grija statului de la Casele de tip familial destinate protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Scoarța au fost, în urmă cu câteva zile, într-o excursie la Râmnicu Vâlcea. Tinerii au vizitat Grădina Zoologică de la Râmnicu Vâlcea și au avut prilejul de a petrece timp liber și de a socializa în afara mediului instituționalizat.

Evenimente de acest gen vor mai avea loc și în următoarea perioadă. Astăzi, alți 45 de beneficiari ai Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu vor participa la o excursie pe ruta Târgu-Jiu – Râmnicu Vâlcea și retur, vizitând Grădina Zoologică, precum și alte obiective turistice. Copiii sunt însoțiți de către personal din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

„Costurile pentru aceste deplasări sunt asigurate din bugetul Direcției, iar efortul financiar nu este deloc mare, comparativ cu bucuria din sufletele acestor copii. Este cunoscut faptul că o excursie bucură pe oricine, cu atât mai mult pe copii cu nevoi speciale“, a precizat Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASCP Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente