Acasa / Headlines / Expoziție de păsări și animale mici de rasă în Târgu Jiu

Expoziție de păsări și animale mici de rasă în Târgu Jiu

Sute de păsări și animale mici de rasă vor fi prezentate în cadrul unei expoziții care va fi deschisă astăzi, de la ora 15,00, la sala de sport de la Liceul cu program sportiv din Târgu Jiu. Manifestarea a ajuns la a cincea ediție și este organizată de către Asociația Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasă Gorj.

26 de crescători sunt așteptați să participe cu găini, rațe, iepuri, păuni, porumbei și papagali.

Printre animalele și păsările prezente se numără și unele care au obținut titlu de campion național.

Constantin Mândruț, președintele Asociației Crescătorilor de Păsări și Animale Mici de Rasă Gorj  a precizat că unele animale și păsări vor putea fi cumpărate de către doritori direct de la proprietarii lor: „Cei 26 de crescători dețin păsări, rațe, porumbei, iepuri, papagali și păuni. La fiecare ediție și la fiecare expoziție, noi sperăm să fie acordate titluri de campioni. Doar la găini sunt 30 de rase. Cei care au la vânzare vor avea acest drept, dar ori să-i treacă în catalaog ca să-i vândă la începutul expoziției sau, dacă nu, în momentul în care se închide expoziția“.

Expoziția va fi deschisă până duminică

Constantin Mândruț a precizat că expoziția va fi deschisă până duminică. Biletul de intrare va costa 5 lei, iar copiii vor avea intrarea gratuită.

La expoziție sunt așteptați să participe mii de persoane interesate de animalele mici și păsările de rasă. De la an la an, numărul participanților a înregistrat o creștere.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*