Expoziție de pictură inedită cu lucrările unui artist în vârstă de 10 ani

0
211

Un copil în vârstă  de 10 ani, din municipiul Târgu Jiu, pasionat de pictură, își prezintă lucrările în cadrul unei expoziții cu tema „Lada de zestre”.

Dragoș Bogdan este elev la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din municipiul Târgu-Jiu. A început să deseneze de la vârsta de șase ani, iar la șapte ani a avut prima expoziție la sala „Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Artistul fotograf, Teodor Dădălău este cel care a descoperit talentul lui Dragoș.

Dacă la început, Dragoș a desenat numai portret, acum, băiețelul din clasa a IV-a realizează și pictură abstractă. A avut până acum lucrări expuse la Palatul Parlamentului, la Brașov și la Motru. Este fiul a doi profesori și a fost extrem de fericit când a aflat că va avea o nouă expoziție în sala Florin Isuf, unde a debutat. Expoziția a fost vernisată joi, 24 septembrie, și va putea fi vizionată timp de o săptămână.

Expoziția poate fi văzută și online pe pagina de Facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Dragoș preferă portretele și, mai rar, natura statică sau pictură religioasă.

Pasiunile lui sunt și muzica, fotografia, grafica electronică, computerizată. Dragoș a și creat un joc pentru calculator, de care spune că este foarte mândru, mai ales că a fost conceput după mai multe vizionări pe Youtube.

Vă așteptăm la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj începând de joi 24 septembrie 2020, să vedeți expoziția talentatului Dragoș Bogdan, „Lada de zestre” timp de o săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here