Fiica lui Andrei Maioreanu a fost diagnosticată cu COVID-19. A fost campioană la squash

0
944

Fiica vicepreședintelui PSD Gorj, Andrei Maioreanu, a fost diagnosticată cu COVID-19. Andreea lucrează în cadrul Ministerului Fondurilor Europene, conform paginii de pe rețeaua linkedin.com și este fostă campioană națională la squash.

„Sunt testată pozitiv la infecția cu SARS- COV-2 și NU, NU e doar o răceala (sau cel puțin pentru mine nu este). M-am ferit, m-am spălat, nu am ieșit și tot a dat carcaletele ăsta cu mine de pământ.  Și acum mă întreb eu dacă suntem niște imbecili noi ăștia care am avut cât de cât grija și tot am pățit-o? Sau cei pe care îi doare în rect și ne-au sfidat și ne sfidează în continuare?

Să nu poți să renunți la micile tale plăceri pentru a ajuta o lume întreaga mi se pare că tu ești ăla slab dintre noi, pentru că te domină orice este superficial și doar asta îți mai aduce fericire în neprihănirea-ți. Câteva aspecte vă zic și v-am lăsat:

  1. Mediul în care lucrez a sfidat cel mai mult limitele umanității, nu s-au luat măsuri, avem un pișat de spirt pe etaj, am colcăit toți acolo ca gândacii de bucătărie până când am bubuit unul cate unul. Pe lângă astea, empatia acolo este sub zero. Trăiască fondurile!
  2. Am fost și eu la dansuri când era mișto și îmi plăcea, dar renunți la unele lucruri ca sa ai grija de cei dragi, eu așa am fost educată. Ce crezi, mă? Ăștia încă se mai duc gură în gură, să fiu a naiba zici că se termină lumea și mori nefrecangit la kizomba și bachata. Efectiv nu v-a pasat de alții, de voi clar nu vă interesează pentru ca organele reproducătoare vă târâie pe voi, nu voi pe ele. Marș!
  3. Nu e doar o răceală. Eu ziua eram ok, seara mi-a făcut Covideanu un Brutality ca în Mortal Kombat de încă văd bastonașe și mănânc doar ca să umflu’ mațu’, căci toată mâncarea e aidoma unui șlap de cauciuc. Nu vă mai bateți joc de oameni, deja o face sistemul! Eu am un organism cât de cât ok, mai un sport, mai o vitamină, pot să fac un test, pot să iau un tratament, dar sunt alții care crapă din nepăsarea voastră. Vreți vacanțe din nou și libertate și tot ce a fost normal? Aveți naiba grijă, nu ne întemnițează masonii sau cine naiba vreți, cum o facem noi înșine!
  4. Eu nu scriu pe aici ca să se hăhăie lumea, o fac pentru ca în masa asta mizeră de informații greșite si de manipulare absolut grotească, poate mai sunt și câțiva de-ai mei întregi la cap care mai citesc și altceva în afara de 5G, fără botnițe si dejecții de genul“, a transmis Andreea Maioreanu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here