Fostul viceprimar al orașului Târgu Cărbunești a fost condus pe ultimul drum. Altar amenajat în fața Primăriei

0
1083

Iuliu Călina, fostul viceprimar al orașului Târgu Cărbunești timp de 14 ani, a fost condus, miercuri, 18 noiembrie, pe ultimul drum. În vârstă de 75 de ani, acesta a fost răpus de noul coronavirus. Decesul a survenit în în Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești.

La intrare în sediul Primăriei Târgu Cărbunești a fost amenajat un mic altar. A fost pusă fotografia fostului viceprimar și au fost aprinse candele.

De asemenea, cortegiul funerar a trecut și prin fața sediului Primăriei Târgu Cărbunești, unde au fost aduse numeroase coroane, în memoria lui Iuliu Călina.

„A fost un mare om al orașului Târgu Cărbunești“

Primarul orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, a precizat că fostul viceprimar a fost o adevărată personalitate a urbei: „A fost un mare om al orașului Târgu Cărbunești. Lasă un mare gol în familie și în comunitate. A fost un om care și-a petrecut întreaga viața în Târgu Cărbunești Cărbunești, dintre care 14 ani în Primăria Târgu Cărbunești în funcția de primar și lase luni primar interimar. Este președintele organizației PSD Tg. Cărbunești și cu toții deplângem trecerea în neființă a acestuia mult prea devreme și suntem alături de familia îndoliată. A fost o persoană foarte cunoscută și care va rămâne în memoria oamenilor mult timp. Am făcut un mic altar în fața sediului Primăriei. Au fost depuse coroane de flori din partea apropiaților și cunoscuților“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here