18.4 C
Târgu Jiu
marți, august 16, 2022
AcasăHeadlines“Frumoasa din pădurea adormită” jucată pentru 150 de copii din centrele DGASPC...

“Frumoasa din pădurea adormită” jucată pentru 150 de copii din centrele DGASPC Gorj

Parteneriatul dintre Teatrul Dramatic Elvira Godeanu și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj dă roade. În weekend micuții din centrele sociale sunt așteptați la o nouă premieră. Ultimul spectacol a fost un succes, beneficiarii din sistemul de protecție specială răsplătindu-i pe actori cu ropote de aplauze.

150 de copii din sistemul de protecție specială al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj au fost invitați să participe la avanpremiera piesei de teatru “Frumoasa din pădurea adormită”, care se va juca în data de 6 aprilie 2019, ora 12:00, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Alături de copii se vor afla și însoțitori. “Frumoasa din pădurea adormită” este o adaptare a poveștii lui Charles Perrault, o minunată poveste de iubire care o poate egala pe cea a lui Romeo și Julieta.

Tradiție

„A devenit deja tradiție ca beneficiarii din sistemul de protecție specială al DGASPC Gorj să meargă gratuit la teatru. În luna martie, spre exemplu, 200 de copii au fost invitați la avanpremiera piesei ,,Prostia omenească-Drobul de sare”. A fost un spectacol de excepție, copiii bucurându-se din plin și răsplătindu-i pe actori cu ropote de aplauze. Mulțumim atât conducerii, cât și actorilor Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu pentru invitație și pentru frumoasa surpriză oferită copiilor noștri”, a declarat directorul DGASPC Laurențiu-Claudiu Diaconescu.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 1 şi 9 ani din Londra vor fi vaccinaţi împotriva poliomielitei

0
Toţi copiii cu vârste cuprinse între unu şi nouă ani care locuiesc în Londra vor...

Educația pozitivă sau cum să creștem copii fericiți

0
Când folosim conceptul de "educație pozitivă", ne referim, în acest context, la aspectul de utilitate,...

Gorj: Sute de formulare europene pentru alocații

0
Mii de gorjeni lucrează peste granițele țării, unii cu contract legal de muncă, alții la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!