Gest de mare omenie al localnicilor din Polovragi pentru o familie care a rămas fără locuință

0
175

Localnicii din comuna Polovragi s-au mobilizat și au reușit să strângă o sumă de bani pentru refacerea locuinței unei familii din localitatea, care a fost distrusă de un incendiu devastator. Cinci persoane locuiau într-o casă cu trei camere, care a ars în totalitate. Primarul localității, Gheorghe Epure, s-a ocupat de strângerea banilor. „Este o familie care trăiește din agricultură, fără alte posibilități materiale. Nu au unde să locuiască, după ce le-a ars locuința. Două persoane dorm într-o anexă, iar alte trei cu animalele pe câmp, acolo unde au un adăpost pentru acestea“, a spus Gheorghe Epure, primarul comunei Polovragi.

Lucrările încep de astăzi

Edilul a anunțat pe Facebook că de astăzi încep lucrările pentru refacerea locuinței: „Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinul financiar si material al dumneavoastră, mâine (20.05.2020) vom demara lucrările de refacere a locuinței familiei Cazacu Ana din satul Polovragi, comuna Polovragi, jud. Gorj.

Locuința fost mistuita de flăcări in urma incendiului din data de 10.05.2020.

Aduc mulțumiri dumneavoastră, tuturor, dar și echipelor de voluntari din cadrul salariaților Primăriei Polovragi. Dumnezeu să vă binecuvânteze!“.

Donații din partea localnicilor și a firmelor

Primarul localității Polovragi a povestit cum a reușit să strângă banii necesari: „Am format echipe și am mers în fiecare sat. Am fost ajutați de localnici, dar și de meseriași, care au fost de acord să lucreze ca voluntari. Am reușit să strângem și materiale de construcții. Au sărit în ajutor și câteva firme din localitate“. Acesta a menționat că un ajutor o să vină din partea Consiliului Local, care va aloca o anumită sumă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here