8.4 C
Târgu Jiu
duminică, mai 31, 2020
Acasă Headlines Gorjeanca Stroescu Denisa Natalia, locul I la Campionatul Național de Atletism pentru...

Gorjeanca Stroescu Denisa Natalia, locul I la Campionatul Național de Atletism pentru juniori

Gorjeanca Stroescu Denisa Natalia, de 17 ani fostă atletă la SC Pandurii Târgu-Jiu, în prezent transferată la Clubul Dinamo din București, a participat la Campionatul Național de Atletism juniori 2 – juniori 3, etapa 1, unde s-a clasat pe locul I.

Competiția a avut loc vineri, în sala Lia Manoliu din Capitală iar eleva antrenoarei federale Liliana Năstase este campioană națională, după ce a luat locul I la probe combinate (garduri, suliță, înălțime, lungime, viteză 200, greute), susținute în două zile, pe 31 mai și 1 iunie.

Denisa şi-a început viaţa sportivă de la trei ani, când s-a înscris la secţia dansuri moderne, de la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu. Pe atunci, lua parte la diferite evenimente şi spectacole organizate cu ocazia sărbătorilor de Paşte sau de Crăciun.

Un an mai târziu participa la cursurile de înot organizate de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Gorj, fiind antrenată de instructorul Laurenţiu Mândruţ. Acesta a fost cel care i-a remarcat înclinaţia către sport şi a sfătuit-o să se înscrie la atletism, neavând un spaţiu special amenajat pentru practicarea înotului la Târgu-Jiu. Era cea mai mică din lotul pandurilor. O vreme, micuţa a cochetat şi cu baletul, la cinci ani fiind înscrisă la Şcoala Populare de Artă din Târgu-Jiu, unde a luat lecţii un an şi jumătate.

La 7 ani s-a înscris la atletism, iar din 2010 este legitimată la CS Pandurii Târgu-Jiu. Din clasa I Denisa a început să practice acest sport în Tg-Jiu, în paralel cu școala. A devenit vicecampioană la doar 8 ani, iar de atunci se menține mereu pe podium.

Denisa Stroescu are zeci de medalii și sute de diplome, concurând în ultimul deceniu la nenumărate competiții de atletism pe care le-a câștigat cu ușurință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Video: A „încins“ hora în curtea spitalului de fericire că s-a vindecat de coronavirus

https://youtu.be/UIBEWCJ86Bk   Un pacient, în vârstă de 60 de ani, jucat hora în curtea Spitalului de Urgență Târgu Cărbunești, de fericire că a fost externat și...

Bombă pe piața imobiliară din Gorj: sediul BCR a fost cumpărat de un cunoscut om de afaceri gorjean

Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din județul Gorj a dat lovitura pe piața imobiliară. Ilie Ilinca a achiziționat recent sediul BCR...

Tragedie pentru o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală și bebelușul ei au murit în spitalul din Craiova

Tragedie fără margini într-o familie din Bumbești Jiu. O asistentă medicală a de la Secția Chirurgie a Spitalului Orășenesc Bumbești Jiu a murit la...

Angajată a DGASPC Gorj, confirmată cu COVID-19

O angajată a Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Tg-Jiu a fost confirmată cu noul coronavirus. 21 de angajați ai complexului au...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini