Hotelul Sport, aproape finalizat! Investiția depășește un milion de lei

0
329

Sportivii Clubului Pandurii Târgu Jiu se vor muta în casă nouă. Lucrările efectuate la Hotel Sport din incinta Complexulu Sportiv sunt aproape de finalizare, Autoritățile promit sprijin pentru ca sportivii să poată face din nou performanță, când situația o va permite.

Cel care a monitorizat de aproape modul în care evoluează investiția de la Hotel Sport a fost viceprimarul Aurel Popescu. În urma dialogului purtat cu societatea care a căștigat licitația, alesul a primit asigurări că în două luni lucrarea va fi gata. “Am mers să verific modul în care se desfășoară lucrările la Hotel Sport. În urma discuțiilor purtate cu constructorul, vin cu o veste bună pentru sportivii noștri care activează în cadrul Clubului Sportiv „Pandurii Târgu Jiu”. În curând obiectivul va fi finalizat și toți membrii Clubului se vor putea bucura de noua investiție care va asigura condiții de cazare excelente pentru sportivi. Cred că pentru performanță este nevoie de susținere din toate punctele de vedere și am încredere că alături de conducerea Clubului vom putea pune umărul pentru dezvoltarea unui viitor strălucit în rândul acestor tineri sportivi”, susține Aurel Popescu.

Investiție majoră

Hotelul Sport din Târgu Jiu, folosit în special pentru cazarea sportivilor, a mai fost renovat, în 2018, cu fonduri publice. Clubul Pandurii Târgu Jiu, care îl administrează, a primit atunci, prin Ministerul Tineretului și Sportului aproape 2 milioane de lei pentru lucrările ce s-au efetuat la vremea aceea. Însă, de investiție nu s-a putut bucura nimeni deoarece clădirea reabilitată se afla în momentul acela în mijlocul șantierului format în jurul Stadionului Municipal. Sportivii au fost cazați în diverse puncte de cazare din oraș. Acum, autoritățile au alocat circa un milion de lei pentru ca hotelul să poate fi folosit.  “Lucrările efectuate la Hotel Sport constau în realizarea de recompartimentări interioare, finisaje, instalații electrice, sanitare, termice și ventilație, la parterul și etajul I al hotelului, precum și echiparea cu utilaje a centralei termice. Investiția se ridică la aproximativ 1.100.000 de lei, bani alocați cu sprijinul colegilor din Consiliul Local. În baza protocolului semnat cu Ministerul Tineretului și Sportului ne-am luat angajamentul că vom avea grijă ca spațiile din incinta hotelului să asigure confortul necesar beneficiarilor și ne vom ține de cuvânt!”, a mai declarat viceprimarul Municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here