În unele centre de vaccinare bate vântul, în altele se stă la coadă

0
221

Pentru a evita aglomerația din unele centre de vaccinare, autoritățile fac apel la oameni să meargă să se imunizeze și la centrele din județ. Cel mai aglomerat centru este cel din incinta stadionului Municipal Târgu Jiu.

Numărul mare de infectări face ca tot mai mulți gorjeni să ajungă în centrele de vaccinare. În ultima perioadă s-a văzut o creștere semnificativă a celor care se imunizează. Cele mai multe solicitări sunt la centrul din Târgu Jiu. Pentru a evita aglomerarea oficialii fac apel la populație să ia în calcul și alte centre de vaccinare.

„A început să crească adresabilitate celor care doresc să se vaccineze. Sunt solicitări de suplimentare a dozelor de vaccin. Noi mergem, acum, de două ori pe săptămână să distribuim vaccinul.  Îndemn populația care vine la centru de vaccinare din Municipiul Târgu Jiu, din incinta stadionului, să se îndrepte și către centrele de vaccinare de la Bălești sau de la Bumbești Jiu sau de la Bâlteni, unde sunt mai aproape de locația dumnealor, pentru că se creează, aici, la Târgu Jiu, o aglomerare și în centrele respective nu este nevoie să se aștepte pentru imunizare”, a transmis Narcis Stoian, directorul DSP Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here