Incendiu de proporții la Budieni. Au ars două case și un spațiu comercial

0
1783

Un incendiu de proporții a avut loc în această dimineață în localitatea Budieni, din comuna Scoarța. Un vilă impozantă aparțind unei familii de romi s-a făcut scrum. A ars și o casă bătrânească, dar și un spațiu comercial.

Cinci echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările.

„În noaptea de 3/4 mai a.c. , polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 61 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că pe raza comunei Scoarța se manifestă un incendiu la două locuințe.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul IPJ Gorj care a constatat că la locuințele unui bărbat, de 62 de ani din comuna Scoarța și a unei femei, de 67 de ani din aceeași localitate, se manifesta un incendiu la două case și la o anexă de lângă acestea.
În urma incendiului, au fost distruse cele două locuințe și o anexă, fiind afectat și peretele lateral al unui spațiu comercial.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două imobile nu sunt locuite, incendiul fiind localizat și stins de lucrătorii ISU Gorj.
Nu au fost înregistrate victime omeneşti și nu au fost puse în pericol alte locuințe.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incendiului și identificarea autorilor“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here