Acasa / Actualitate / Invitație pentru Complexul Energetic Oltenia

Invitație pentru Complexul Energetic Oltenia

Primarul Marcel Romanescu speră ca gigantul energetic Oltenia să pună umărul la reclădirea sportului gorjean. Momentan un singur om de afaceri și-a arătat disponibilitatea dea sprijini echipele din cadrul CSM Târgu Jiu.
Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu îți va începe activitatea din toamnă. Primele competiții vor fi cele din handbal. Momentan conducerea Clubului nu se bucură de susținerea oamenilor de afaceri din județ însă municipalitatea nu se îngrijorează, are alte planuri. „Eu îmi doresc, într-o zi, după ce lucrurile încep să funcționeze, Complexul Energetic Oltenia să vină alături de echipe. Să vină, să vadă ce se întâmplă, să fim extrem de transparenți și să spunem exact care sunt sumele cheltuite cu jucătorii. Oamenii din mediul de afaceri nu mai au încredere după 15 ani de haos total în sportul gorjean. Eu am avut zeci de discuții cu oameni de afaceri pe acest aspect, însă, mi-au spus că nu mai au încredere după ce au băgat bani”, a declarat primarul Marcel Romanescu.
Radu Istudor

5 comentarii

  1. Nesimtitul de Romanescu, vorbeste de 15 ani de haos in sportul din Targu Jiu, desi exact in aceieasi perioada orasul a avut trei echipe cu frumoase performante in Ligile nationale-fotbal, hanbal, baschet.
    Urat caracter are acest individ, fiindu-i atat de draga politikia si galceava in spatiul public.Realizari ? ZERO, in mandatul lui!

    • marius popescu

      Bine Ady Tudor-sportivu” lu” peste , esti destept de ti a crescut burta cal cea a lui Piedone . Si capul ti a crescut .

  2. S-ar putea ca in curand clubul sa finanteze CEO nu invers.

  3. “Marius”, astia se intrec in burti umflate, ca nici amicul tau, preafacatorul de minuni pentru prosti, Ludhu Romanescu, bate suta la cantar.Cat despre Ady Tudor, vezi, cauta-l in alta parte, dar nu aici, trepadusule!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*