Lăcătușul de la CEO care a murit electrocutat a fost înmormântat

0
548

Lăcătușul mecanic de la cariera Roșia, din zona Rovinari, care a murit electrocutat în timp ce s-a adăpostit de ploaie într-o gheretă, a fost înmormântat marți, 29 septembrie.

Liderul de sindicat Manu Tomescu, de la termocentrala Rovinari, a transmis un mesaj și spune că mai există barăci capcană în care angajatul și-a pierdut viața: „Astăzi a fost înmormântat colegul nostru Butan Constantin, lăcătușul electrocutat săptămâna trecută în cariera Roșia.

Eu personal nu îl cunosc, dar colegii apropiați lui Costinel, așa cum îi spuneau, m-au rugat să scriu câteva rânduri despre el și despre starea de fapt, în urma nefericitului accident.

Ei spun că era un om bun și în plină putere la cei 44 de ani ai săi, și sunt de-a dreptul șocați de felul în care a murit. Eu sunt de acord cu ei și mă întreb câte astfel de cabine, barăci capcană aducătoare de moarte, or mai fi în toate subunitățile C.E. Oltenia !?

Au trecut alegerile, și bănuiesc că acum șefimea și cu toți acei lideri de sindicat care au fost dedicați trup și suflet partidelor politice în care sunt înregimentați, ar trebui să ia toate subunitățile la pas, tot așa cum au făcut-o în campanie pentru voturi, și să facă urgent tot posibilul pentru a aduce condițiile de muncă și pe cele sociale de la locul de muncă, măcar la niște standarde acceptabile din punct de vedere al normelor de S.S.M (sănătate și securitate în muncă)!“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here