Acasa / Headlines / Liberalii vor manager privat la SJU Târgu Jiu

Liberalii vor manager privat la SJU Târgu Jiu

Liberalii cer instituirea unui manager privat la Spitalul Județean de Urgențe din Târgu Jiu. Dan Vîlceanu susține că la ora actuală s-a ajung la o situație fără precedent în unitatea sanitară și se impune o astfel de modificare. Unitatea a mai fost condusă o perioadă de un manager privat care nu a făcut însă față provocărilor și contractul a fost reziliat pentru nerespectarea indicatorilor din contract.

Liderul PNL susține că în Spitalul Județean, actualul manager face ce-l taie capul. Vîlceanu afirmă că Gigel Capotă nu mai respectă nici legislația în materie de recrutări de personal. „Acest manager care și-a ocupat postul într-un mod care ridică semne de întrebare face ce vrea. Atunci când oamenii au probleme, salariații trebuie chemați și ascultați. Nu e zi în care să nu treacă cineva din spital să ne spună problemele cu care se confruntă. Managerului îi sunt girate toate acțiunile și comportamentul. Pe vremea lui Tătaru se mima câte un concurs, acum nimic. Îi transferă de la clinici private direct în spital. O doamnă a fost angajată de la o clinică direct pe un post de asistent la ATI”, a  declarat președintele PNL Dan Vîlceanu.

Manager privat

Pentru a pune capăt odată scandalurilor și presupusurilor abuzuri, liberalii cer aducerea unui nou manager privat în unitatea sanitară. „Cei de la Consiliul Județean merg pe ideea că atâta vreme cât domnul Capotă nu-și încalcă indicatorii poate să facă orice. Eu cred că domnul Capotă ar trebui să-și vadă de treaba lui și să plece. Nu ar fi rău ca la nivelul Consiliului Județean să fie luată hotărârea ca la spitalul județean să fie căutat un manager care să știe despre ce este vorba. Chiar dacă este să apelăm la soluția de managementul privat. Este trist că avem un om care își bate joc de spitalul din Târgu Jiu și așa cu destule probleme. Ar fi bine ca președintele Consiliului județean să nu mai gireze acest director care pur și simplu își face de cap”, a mai declarat liderul liberal.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*