Licitație cu obiecte de artă pentru ajutorarea copiilor din familii sărmane

0
120

Clubul Rotary din Târgu Jiu organizează o licitație în vederea achiziționării de tablete pentru copiii din familii defavorizate. Vor fi oferite spre vânzare lucrări de artă realizate de artiștii din cadrul Uniunii Artiștilor Plastici –Filiala Gorj. dar și obiecte de valoare donate de membrii Rotary.

„A devenit o tradiție ca înaintea sărbătorilor de iarnă, Clubul Rotary din Târgu Jiu să dăruiască  bucurie.

Anul acesta am hotărât să fim alături de copiii din familiile defavorizate, copii ce în această perioadă s-au aflat, de foarte multe ori, în imposibilitatea de a beneficia de educație.

Clubul Rotary din Târgu Jiu va achiziționa peste 40 de tablete ce vor fi oferite copiilor din familii social vulnerabile, asigurându-se accesul la internet pentru acestea și implicit accesul la educație pentru copii.

Pentru a strânge fondurile necesare, organizăm o licitație în scop caritabil beneficiind de sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici –Filiala Gorj și de câteva obiecte de valoare donate de membrii clubului Rotary Târgu Jiu.

Licitația se va desfășura online, în perioada 19-20 decembrie 2020, la adresa: https://b2b.24auction.ro/auction/view_auction?id=23. Toate fondurile rezultate în urma acestei licitații vor fi folosite pentru achiziționarea de tablete.

Dăruiește pentru viitor este un proiect prin care Clubul Rotary din Târgu Jiu urmărește investiția în viitorul nostru: educația copiilor“, se arată într-un comunicat de presă.

„Investiția în educația copiilor este cea mai sigură“

Costel Mitruț, președintele Clubului Rotary din Târgu Jiu, a declarat că investiția în educația copiilor este cea mai sigură: „Am încercat și în acest sfârșit de an să aducem bucurie în sufletul copiilor. Suntem convinși că fiecare bucurie pe care o putem aduce copiilor ne va face viața mai frumoasă, iar investiția în educația copiilor este cea mai sigură investiție posibilă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here