Acasa / Headlines / Lider PSD: Vom recâștiga primăria Târgu Jiu

Lider PSD: Vom recâștiga primăria Târgu Jiu

Pesediștii, hotărâți să-l lase pe Romanescu pe dinafară! Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu Jiu susține că din 2020 edilul liberal va pleca acasă. Declarația vine în contextul în care investițiile în oraș merg greu, Romanescu tăind panglicile proiectelor inițiate de vechii primari.

Liderul PSD de la municipiu este convins că în 2020 partidul din care face parte va recâștiga cea mai importată primărie din județ. Tudor susține că Romanescu nu va avea nicio șansă făcând o analiză pe rezultatele obținute la alegerile europarlamentare. “Romanescu a pierdut 7000 de voturi în 2 ani de zile. Normal că ușile s-au închis dar el. Știe că adversarul va fi din partea PSD și încearcă să-l blocheze. El e conștient că indiferent de candidatul pe care PSD îl va scoate, social democrații vor recâștiga primărie municipiului Târgu Jiu”, a declarat liderul de la municipiu Adrian Tudor

Tudor, subiectul zile!

În momentul în care face astfel de afirmații Tudor mizează pe părerea cetățenilor. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu susține că de când  Romanescu e la cârma orașului lucrurile se mișcă greu. „În momentul de față investițiile în Târgu Jiu se derulează destul de greu. Primarul a primit din parte cl câși bani a dorit pentru investiții, deci nu are scuze. Acum nu trebuie decât să facă investiții ori lucrurile acestea nu se văd și nevoile orașului sunt stringente. Proiectele derulate în prezent, tot ce face Romanescu acum , în materie de proiecte europene sunt proiecte demarate pe vremea lui Cârciumaru și Popescu. Romanescu are șansa de a tăia niște panglici. Care e proiectul pe care l-a implementat domnia sa, în condițiile în acre stăm de doi ani de zile cu banii pentru Calea Eroilor fără să demarăm lucrările. Dânsul în loc să iasă să discută cu cetățenii iese și toată ziua vorbește de Tudor și de familia mea”, a mai declarat alesul.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*