Luptător american celebru, impresionat de imaginile cu fata bătută din Târgu Jiu. Vrea s-o ajute

0
634

Un cunoscut luptător din UFC a distribuit pe conturile sale de Twitter și Instagram filmulețul cu fata în vârstă de 13 ani, din Târgu Jiu, care a fost agresată de patru tinere.

Imaginile au fost redistribuite de peste 4.500 de ori pe Twitter, stârnind revolta celor care au văzut drama fetiței.

Luptătorul american Dillon Danis vrea să intre în contact cu victima și să o susțină: „Trebuie să o găsim pe această tânără domnișoară și să-i oferim tot ceea ce are nevoie. Este atât de greu de urmărit. Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!”.

Agresoarea a fost reținută 24 de ore

Dillon Danis, specialist în arte marțiale mixte, a început să lucreze cu celebrul Conor McGregor în 2015, antrenându-l pe acesta pentru meciurile cu Nate Diaz și Khabib Nurmagomedov.

Dillon Danis este urmărit de peste un milion de oameni pe Instagram.

Evenimentul a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni. Victima a fost scuipată, umilită și lovită cu brutalitate de alte patru tinere, în timp ce un băiat filmează scena teribilă și chiar le îndeamnă pe fete să lovească mai tare. Una dintre agresoare, în vârstă de 14 ani, a fost chiar reținută pentru 24 de ore, fiind acuzată de lovire și alte violențe, dar și de tâlhărie în două cauze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here