Acasa / Headlines / Manta vs Ișfan! Miza: funcția de secretar general al PSD Gorj

Manta vs Ișfan! Miza: funcția de secretar general al PSD Gorj

Nici nu s-a anunțat data la care va vor avea loc alegeri în PSD Gorj că spiritele se încing. După luptele pentru preluarea șefie organizației județene acum și postul lui Milosteanu, de secretar general al filialei gorjene, crează discuții. Primii contracandidați au apărut deja, dacă până acum Claudiu Manta este sigura nominalizare, mai nou șeful Inspectoratului Școlar,Ion Ișfan, îi va face concurență.

Odată susținut de o parte din pesediști, Ișfan a prins curaj și susține că nu va da înapoi. Șeful educației gorjene recunoaște că va lăsa „cartea” pentru politică. „Am spus tot timpul că în momentul în care se vor face alegeri voi opta pentru o funcție în PSD. Dacă am susținerea primarilor nu se pune problema să nu candidez, niciodată nu am fugit de muncă. Voi lua o decizie în momentul în care nominalizările se vor face public”, a declarat Ion Ișfan.

Între Ion Ișfan și Claudiu Manta clinciurile sunt mai vechi. Chiar și așa proaspătul senior susține că nu se grăbește să ia o decizie și își va anunța poziția abia după o discuție prealabilă cu conducerea organizației județene. „Am văzut că au apărut diverse voci care susțin pe unii și pe alții. Eu o să fiu consecvent, nu am anunțat vreo funcție pentru că nu s-a stabilit o dată pentru alegeri. Voi stabili pentru ce funcție voi candida, după ce o să am o discuție cu colegii, cu conducerea organizației, în funcție de ce spun ei, voi anunța pentru ce funcție voi candida în PSD Gorj. Mă bucurc că va exista competiție. Eu am sesizat o serie de abuzuri făcute de șeful ISJ față de anumiți dascăli însă acest lucru nu are nicio legătură cu PSD Gorj, am făcut aceste declarații în calitatea mea de persoană privată”, a declarat Manta pentru un post radio local.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*