12.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 8, 2021
AcasăHeadlinesMarcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu:...

Marcel Romanescu și Dan Vîlceanu nu vor să îngroape securea războiului. Vîlceanu: „Există o antipatie a domnului Romanescu”

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, recunoaște public că există o antipatie a lui Marcel Romanescu față de persoana sa. În același timp, liderul PNL garantează că acest lucru nu va influența în mod negativ obiectivele Municipiului Târgu Jiu.

Într-o conferință de presă, organizată saptămâna trecută, liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a recunoscut public că există o antipatie a lui Marcel Romanescu față de persoana sa: „Există o antipatie publică a domnului Romanescu dar asta nu trebuie să influențeze cu nimic obiectivele pe care Municipiul Târgu-Jiu le are”.

Tot în cadrul aceleiași conferințe, Dan Vîlceanu a susținut că vorbește cu toți primarii PNL, inclusiv cu Marcel Romanescu, chiar dacă în presă s-a creat ideea unui blocaj între el și primarul Municipiului Târgu Jiu: „Eu am vorbit cu Marcel Romanescu, inclusiv săptămâna trecută și ținem legătura. Ce discut cu Marcel Romanescu, discut cu toți primarii. Pentru că există asemenea declarații, există această imagine făcută că e un soi de blocaj de comunicare între mine și Marcel”.

În ultimele luni, între primarul Municipiului Târgu Jiu și liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, au apărut mai multe tensiuni, mulți mergând pe ideea că Marcel Romanescu urmărește să preia conducerea partidului la Gorj.

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -