Acasa / Headlines / Maria Sharapova, vizita la Atelierul lui Brâncuși de la Paris! Românii au invitat-o la Tg-Jiu

Maria Sharapova, vizita la Atelierul lui Brâncuși de la Paris! Românii au invitat-o la Tg-Jiu

Maria Sharapova, locul 49 WTA, se află la Paris pentru turneul de la Roland Garros, care se desfășoară în această perioadă.

Chiar daca nu evolueaza la Roland Garros 2019, Maria Sharapova a facut o scurtă vizită în Capitala Franței, acolo unde și-a propus să petreacă timp de calitate. Printre locurile în care a fost rusoaica este și Atelierul lui Brâncuși. Sharapova s-a declarat uimită și surprinsă plăcut de ceea ce a găsit la muzeul sculptorului nascut în Gorj.

Maria Sharapova a și scris pe retețele de socializare un mesaj despre cât de frumos i s-a părut muzeul vizitat. “Singura oprire în vizita mea de 24 de ore care nu a inclus consumul de unt a fost Atelierul lui Brăncuși. A fost atat de special să văd ceva creat la începutul anilor 1900, ceva care pare că aparține actualității. Estetica, texturile și materialele… cu toate piesele aș putea (foarte fericita) trăi în zilele noastre”, a transmis tenismena pe internet, conform sport.ro

Romanii și-au făcut imediat simțită prezenta la postarea jucătoarei de tenis din Rusia. “Vino la Târgu Jiu să vezi Coloana Infinitului, avem samale, țuică și mămăligă”, “Ar trebui să vii în Romania să-i vezi lucrările îndeaproape”, “Brâncuși este tatal arhitecturii modern! Bucură-te de măreția românească”, “Învață cât de mult poți despre istoria artei, îți va completa esența, Maria”, au scris fanii la postarea de pe Instagram a rusoaicei.

3 comentarii

  1. i-a scris si dom Marcel si a chemat-o sa stea la hotel pe 1 mai, vizavi de case si magazine oribile tiganesti, sa se plimbe prin centru sa faca shopping la numeroasele magazine second hand.haha, tare faza!!

  2. Toate acestea s-au ridicat pe timpul psdistului Carciumaru Florica!Aparatorul tiganilor de care vorbesti nu al actualului primar.Ati pierdut alegerile si tot aruncati cu mizerii pe aici?

    • Fara legatura cu cearta voastra poltica de pe aici, esti intarziat rau baiete daca-ti scrii prenumele articulat! La scoala ti-or fi placut mai mult pauzele si ora de sport.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*